The Landscape at Fenchurch Place, London

3 Feb

Fenchurch Place is now a public square located in front of Fenchurch Street Station. It was designed by John Mc Aslan + Partners. It is a clutter free space which allows large numbers of people exit the train station and enter and exit the City with ease. All details within this space are robust and simply detailed.

Fenchurch Place Benches and View of Square

Fenchurch Place Benches and View of Square

Fenchurch Place West Side of Square with Blocked off Street

Fenchurch Place West Side of Square with Blocked off Street

Fenchurch Place Benches and Station Frontage

Fenchurch Place Benches and Station Frontage

Fenchurch Place Bench, Paving and Lighting

Fenchurch Place Bench, Paving and Lighting

Fenchurch Place Bench Detail

Fenchurch Place Bench Detail

Fenchurch Place Tree Grille Detail

Fenchurch Place Tree Grille Detail

Davis Landscape Architecture

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: